Het is een zeer leuke manier om drank te schenken aan de tafels van bars of restaurants. Een Whats-Tap is draagbaar en wordt een centraal punt voor een groep klanten die graag hun eigen glazen vullen. Daar komt nog eens bij dat een Whats-Tap 4-5 rondes serveren scheelt, je minder glazen moet spoelen (daar iedereen zijn eigen glas behoudt), je meer tijd hebt voor andere gasten, je meer fingerfood (snacks e.d.) verkoopt, de omzet per tafel tot wel 50% stijgt en je dus een zeer snelle R.O.I. (return on investment) hebt. 

1 stuk. We werken niet met een minimale bestelhoeveelheid.

Wij werken met staffelkortingen. Indien er een staffelkorting geldt dan kun je deze vinden bij het product zelf in de webshop. 

Alles over het personaliseren van de Whats-Tap vind je hier.

Dankzij de isolerende eigenschappen van de materialen die zijn gebruikt bij de vervaardiging van de Whats-Tap en het koel/vries element, blijft de drank op temperatuur en optimale serveerkwaliteit tijdens de (normale) drinkperiode. 

Onze Whats-Taps zijn geoptimaliseerd om bier te schenken, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor vele andere dranken, koud of warm: cider, wijn, cocktails, sappen, enz. Ze zijn niet geschikt voor dranken die vaste stoffen bevatten (bijvoorbeeld fruitpulp) die kunnen de kleppen verstoppen.

Niemand wil serveren uit een kan, maar iedereen wil zijn eigen bier schenken uit onze Whats-Tap. Onze dispensers zijn leuk en gemakkelijk te gebruiken. Ook trekken ze de aandacht van de klant, verhogen ze de drankomzet en maken ze barpersoneel vrij voor andere taken. Whats-Taps zijn een uitstekend reclamemedium. 

De Whats-Tap is de meest hygiënische dispenser op de markt. Het systeem is gebaseerd op hygiëne en gebruiksgemak. De onderdelen van de dispenser zijn verwijderbaar en het reinigproces is snel, makkelijk en effectief. 

De levertijd voor de gepersonaliseerde Whats-Taps is 7-14 werkdagen. 

Winkelwagen
Scroll naar boven