Personalisering

PERSONALISEER JE WHATS-TAP

Een Whats-Tap maakt nog meer indruk als hij gepersonaliseerd is!

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Standaard is de Whats-Tap voorzien van bestickering met ons logo (zie foto hieronder). De 5L is standaard met wit vinyl + Whats-Tap logo en de 3L is standaard met zwart vinyl + Whats-Tap logo.  Indien je ervoor kiest om de Whats-Tap geheel in huisstijl te laten uitvoeren dan is dit ook mogelijk. Je kunt op het ‘hapjes’ deksel tal van uitingen kwijt en op de 3 tapkranen. 

hierboven enkele voorbeelden van personalisatie

hierboven de standaard uitvoering van de 3L & 5L Whats-Tap

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?

Er zijn 3 opties:

Optie 1: Je stuurt jouw logo(‘s) naar ons en wij maken het ontwerp voor je op. Dit zit in de prijs inbegrepen. We werken met een standaard lay-out. Deze is als volgt: 3 x logo op tapkraan + eventuele andere uiting/logo op het deksel. De 3 tapkranen hebben altijd dezelfde uiting of logo. Dus niet 3 verschillende. Dit is niet mogelijk.

Optie 2: Je of jouw ontwerpbureau maakt zelf het design op. De templates kun je hieronder gratis downloaden. Je stuurt ons de ontwerpen en wij zorgen voor het drukwerk. De prijs voor personaliseren blijft overigens altijd hetzelfde. 

Optie 3: Jouw ontwerpbureau verzorgt zowel het ontwerp als de bestickering. In dit geval bestel je zonder ‘personalisatie’ in de webshop. Geef bij het veld ‘Notities bij je bestelling’ in de kassa dit even aan. Wij versturen dan de Whats-Tap(s) volledig blanco (dus zonder de standaard bestickering). Indien je hier voor kiest moet je de Whats-Tap zelf bestickeren. Check onderaan de pagina de instructievideo.

Stel dat je zowel 3L & 5L Whats-Taps bestelt, dan raden wij je aan om deze in verschillende kleuren uit te voeren. Ondanks het verschil in beide is het soms lastig te zien of het een 3L versie of 5L versie betreft. Dit kun je makkelijk oplossen door ze verschillende achtergrondkleuren te geven.

HOE TE BESTELLEN?

 • In de webshop kun je aanvinken of je jouw Whats-Tap gepersonaliseerd wilt hebben
 • Je verstuurt jouw logo en wensen door per mail naar info@whats-tap.nl onder vermelding van je naam en ordernummer
 • Maximale bestandsgrootte 5mb
 • Toegestane bestanden zijn .AI ,.EPS, .PNG, .JPEG, TIFF
 • Achtergrondkleur van het deksel en tapkranen d.m.v. hex-kleurcode doorgeven
 • Wij sturen jou een preview van het ontwerp per mail ter goedkeuring

BESTICKERING INSTRUCTIE

Je zorgt zelf voor het ontwerp en de bestickering? Bekijk dan even onze instructie video hiernaast. De sticker die rond het deksel gaat kan soms lastig te plakken zijn als je verkeerd begint. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent. De stickers zijn tijdens het plakken gemakkelijk terug los te maken indien je moet corrigeren.

 • ontvet de te beplakken onderdelen goed.
 • gebruik schilderstape om de sticker te fixeren op de manier hoe je hem wilt hebben. Andere tape laat lijmresten na.
 • volg de bovenlijn van het deksel tijdens het plakken.
 • gebruik een spatel om eventuele oneffenheden er uit te halen.
 • indien je de oneffenheden er niet uit krijgt of de sticker scheef zit trek hem dan voorzichtig een stukje los en corrigeer.
Winkelwagen
Scroll naar boven