handleiding

GEBRUIK
De Whats-Tap dispenser kan gebruikt worden voor alle soorten drank (bier, wijn, frisdranken, cocktails enz…), koud of warm, koolzuurhoudend of plat.
Het wordt niet aangeraden om dranken te serveren die fruitpulp o.i.d. bevatten. Dit kan verstoppingen van de kleppen veroorzaken. Ook het gebruik van schilferijs wordt afgeraden.

VOEDSEL-VEILIGHEID
Alle plastic materialen die gebruikt zijn in het productieproces van de Whats-Tap dispenser zijn geschikt volgens de Europese richtlijnen voor voedsel dewelke in contact komt met plastic (UE 10/2011) en de
daaropvolgende wijzigingen, en de wetgeving van de U.S.A. Food and Drugs Administration (CFR 21, 177.1580)

ASSEMBLAGE, OPVULLEN & GEBRUIK
1. Plaats het ingevroren element in de Tripod
2. Vul de container met 3L of 5L met drank naar keuze
3. Plaats de container op de Tripod totdat hij in positie klikt
4. Plaats het deksel op de container en vul desgewenst met hapjes naar keuze

ONTMANTELEN VAN DE TANK
De container kan d.m.v. het simultaan met duim en wijsvinger de schuiven onderaan in te drukken van de Tripod worden gelicht.

REINIGINGSPROTOCOL
LET OP! ZO VOORKOM JE EEN LEKKENDE WHATS-TAP

I. NA ELK GEBRUIK

1. Demonteer de Whats-Tap door met u duim en wijsvinger door het vergrendelingsysteem onder de Whats-Tap te verschuiven. Demonteer en reinig alle hoofdelementen (de tripod met de kranen erop, de tank en het deksel) van de dispenser met de hand met behulp van
eenspons, water en een mild reinigingsmiddel.

2. (a) Eenmaal gereinigd en de componenten terug gemonteerd, vul de kan met schoon water en open elk van de drie tapkranen voor een paar seconden zodat er water doorheen kan stromen om de drie mondstukken schoon te maken en te spoelen.

II. MINSTENS EEN KEER PER DAG

1. (b) Reinig de binnenkant van de kranen van het vat en de kleppen (c) met water, een mild reinigingsmiddel en de speciale borstel.

III. MINSTENS EEN KEER PER WEEK

1. (d) & (e) Demonteer de drie kleppen (klep, veer en moer) Door de klep met een vinger ingedrukt te houden terwijl u duwt en draait aan de moer. Reinig de drie gaten (f) en de beschermende behuizing (g) & (h) van de kleppen met de speciale borstel, water en mild
reinigingsmiddel.

2. (i) Verwijder de drie mondstukken van het statief door elk van de mondstukken te openen terwijl u eraan draait. (j) Reinig de binnenkant met de speciale borstel, water en mild reinigingsmiddel. (k) Haal het vergrendelingssysteem eruit door het richting de binnenkant te draaien met de klok mee. (I) Gebruik een spons, water en een mild reinigingsmiddel om schoon te maken.

3. Demonteer de rest van de Whats-Tap en maak grondig schoon, gebruik wanneer het past de spons, de speciale borstel, water en mild reinigingsmiddel.

AANBEVELINGEN VOOR REINIGING

• Gebruik geen water dat heter is dan 20 graden voor het schoonmaken van de onderdelen gedecoreerd met vinylstickers. Gebruik geen water warmer dan 60 graden voor het schoonmaken van de rest van de dispenser.

• Gebruik alleen mild reinigingsmiddel. Gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen die aminen, ammoniak, oplosmiddelen of hoogglans
drogende componenten bevatten

• Wassen in de machine wordt niet aanbevolen aangezien dit de decoratieve vinylstickers kan aantasten en de transparantie van de
Whats-Tap kan verminderen

Winkelwagen
Scroll naar boven